skip to Main Content

Personvernerklæring

Nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Eik Consulting (heretter kalt EC) sine nettsteder. Eik Consulting (org. no. 985171505) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.eikconsulting.no og tilknyttede nettsteder. EC er underlagt Norges Lov hva gjelder personvern, personopplysninger, taushetsplikt, kommunikasjon m.m. Ta kontakt med EC for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles

Compedge samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

– Firmanavn
– Navn/Etternavn
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden og epost, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger, IP-adresse, tidspunkt, sted og enheter
– Relevant og overfladisk informasjon om selskap, antall ansatte, omsetning el.

Hvordan informasjon innhentes?

EC samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Opplysningene som samles inn gjennom nettstedet lagres på servere som driftes av Flywheel. Kun ansatte i Flywheel og Eik Consulting – med underleverandør Amazon har tilgang til opplysningene som samles inn. Hvilken informasjon leverandører og underleverandører har tilgang til, og hvordan denne informasjonen skal brukes blir regulert av en databehandleravtale mellom Flywheel og Eik Consulting.

Eksempel på selv utfylt skjema:
– Kontaktskjema med diverse spørsmål
– Ved påmelding til kurs, foredrag og konferanser
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg pr e-post

Formålet med informasjonen som innhentes
– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi bruker cookies for å lagre informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne tilpasse produkter, tjenester og nettsiden best mulig for våre kunder. I tillegg lagres informasjon om tidspunkt og lengde for besøk og epost korrespondanse, samt hvilke undersider som er besøkt. Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby de mest relevante produktene og yte best kundeservice. I en epost korrespondanse så vil vi ha tilgang til informasjon om tidspunkt, sted og hvilken enhet som blir brukt av kunden. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.eikconsulting.no og tilknyttede nettsteder lagres i vårt CRM-system.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vår kontaktperson.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men EC kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av EC.

Rettigheter

I henhold til Norges lov – Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) har du som bruker av nettsidene våre rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at EC ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Eik Consulting
Adresse: Gamle Syrevegen 37, 4280 Skudeneshavn
Mail: espen@eikconsulting.no
Mobil: +47 464 20 719

Informasjonskapsler(cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Informasjonskapsler (Cookies) er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside. Filene blir automatisk slettet etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, men dette kan administreres om ønskelig. Informasjonskapslene inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted. Du kan til enhver tid endre innstillingene for cookies i nettleseren din. Du vil ved første besøk på vårt nettsted få et spørsmål om du godtar våre cookies. Dersom du navigerer deg videre uten å endre innstillingene dine antar vi at du godtar cookies på nettstedet.

Ta kontakt

Navn
Email