skip to Main Content

Vi holder foredrag om chatbots og kunstig intelligens.

Hva er egentlig chatbots og kunstig intelligens, og hva vil det bety for fremtiden?
Siden 2016 har vi holdt flere foredrag over hele Norge om chatbots og kunstig intelligens. Foredragene er tilrettelagt for alle, slik at man skal kunne forstå kunstig intelligens selv om man ikke er teknolog.

Espen Tjøstheim Eik har over 15 års erfaring med de digitale mediene som arbeidsplass, hvorav de siste 8 årene som konsulent for større byråer og IT-selskaper. Han har bistått og gjennomført flere chatbot-piloter i Skandinavia, noen med suksess og noen andre med varierende suksess – dette er viktige erfaringer han deler i sine foredrag.

Utvalgte foredrag

Chatbots og kunstig intelligens. Beyond the hype!

Hva er egentlig chatbots og hvordan vil bruken av kunstig intelligens via meldingsplattformer forandre hvordan vi driver kundeservice digitalt? Er chatbots bare et eneste stort buzzord, og kan disse virtuelle robotene utgjøre en forskjell?

I dette foredraget snakker Espen om hvordan chatbots fungerer i praksis og hvordan kunstig intelligens faktisk kan både hjelpe deg i kundeservice ved å effektivisere virksomheten din.

Chatbots, kunstig intelligens og nye kunder

Hvordan kan vi bruke teknologier som chatbots for å tiltrekke oss nye kunder? Chatbots er det neste store innen kundeservice og salg digitalt. Dette foredraget tar for seg hvordan man kan implementere chatbots inn i den digitale satsingen og generere nye kunder ved bruk av smarte løsninger

Hvordan oppnå optimal bruk av AI og chatbots i kundereisen.

I dette foredraget vil du lære mer om, hvilken teknologi som finnes, hva som viktig og hvor man bør starte. Hvor langt er egentlig teknologien kommet og er chatbots intelligente nok. Sist men ikke minst, hvordan kan chatbots integreres med eksisterende software og interne fagsystemer?

Opptak fra Bergen Markedssymposium 2018

Interessert? Eget skreddersydd foredrag?

Navn
Email